Monday, April 2, 2018

Testimoni OsteMatrix dan B Complex : Hilangkan Migrain Tanpa Panadol

"MIGRAIN sangat sinonim dengan myself. 2-3 kali seminggu datang melawat. It's Normal dear.
Then try consume B Complex dan OsteMatrix daily. 2 Biji OsteMatrix dan 1 Biji B Complex pagi. 2 biji OsteMatrix malam. Boleh je nak makan terus 4 biji, tapi banyak sangat, takut keluar semua semula pulak kan. So makan ikut kemampuan. Hehehe.
After a week. Alhamdulillah. 2nd week, Alhamdulilah, 3rd week Alhamdulillah. 4th week, Alhamdulillah. 5th week, migrain datang melawat. So far bonus for me sebab lepas sebulan baru sakit kan. Tetap bersyukur. Say NO to panadol. Time sakit tu just ambik 2 biji B Complex dan tidur. Selamat.
Advice dari rakan2 Shaklee ku.
Harini. Selepas 2 bulan++, Alhamdulillah, dah tak datang menyerang. Bersyukur sangat-sangat sebab memang tak jadi kerja kalau migrain kan. Siapa-siapa mangsa migrain confirm faham sangat-sangat kan.
Yup. Kita hanya mencuba dan berikhtiar. Allah yang tentukan segalanya. Thanks to Allah."
~ Puan Juzaila Hadi ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.