Friday, October 13, 2017

Maestro Blogging Contest


Image may contain: text

Wahhhh sedar tak sedar hari ni merupakan hari terakhir untuk Maestro Contest Blogging.
Alhamdulillah setakat ni memang konsisten update entry.
Kalau tak tu bersawang je la jawabnya blog ni.

Fizah teringin sangat nak jadik macam Mentor Fizah iaitu Master Nadiah Suhaidi.
Beliau boleh berjaya macam sekarang asbab dari blog la.
Beliau selalu ingatkan kitorang yang blogging ni ibarat kita tanam pokok.
Masa mula-mula je kita terpaksa bersusah-susah nak kena baja, nak kena siram dan nak kena tengok hari-hari. Bila dah matang nanti, kita dapat tuai hasilnya dengan suka hati.

In Shaa Allah, Fizah akan pastikan update sekurang-kurangnya 2 entry sehari walaupun contest ni dah berakhir.

Caiyokkkk !!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.