Friday, October 13

Testimoni : Ikhtiar Jerawat dengan Shaklee

Gambar first - 25/6/2016 (sebelum kenal Shaklee)
Setelah hampir 10 BULAN consume Shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni.
Ya kawan-kawan, muka Faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh ! Sakitnya Ya Allah..😭
Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok-tengok kat telekung dah ada darah kot ! Geli kan tengok?😱
Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.
Salah Faezatul juga gatai sangat nak try padan muka ! Terpengaruh sangat dengan iklan claimed cantik advanced.. 😜
Ikhtiar Faezatul dengan Shaklee bermula dengan Vitamin E & ESP. Follow guide dari Ummi saya, Dr. Ainniah, Alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!
Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, Faezatul slowly add on Vitamin C + B -Complex + GLA Complex + Nutriwhite Cleanser.
Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, Faezatul add on Alfalfa Complex & Faezatul akui kagum dengan 'kerja' Alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit Faezatul Alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘
Start dari 'trauma' lampau, Faezatul dah tak pakai skincare langsung sampai la ni.
Untuk luaran, Faezatul cuma sapu Herbal Blend sebagai pelembab & penghilang parut. Best sangat ! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁
Yang tinggal la ni si parut merah-merah yang dok ketegaq takmau hilang.. Ada lagi dalam 30%.. Nampak gaya memang kena ratah ESP sungguh-sungguh lepas neh..πŸ˜‚
Moral of the story: jangan cepat terpengaruh dengan statement, cantik dalam masa seminggu kaa 2 minggu kaa..
Last2 kulit kita merana, zalimi diri sndiri..duit terbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭

Ni testimoni dari sideline Fizah. Boleh nampak perubahan yang Faezatul ni dapat lepas ambil Shaklee. Korang yang ada masalah yang sama, boleh la try Shaklee.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment