Friday, October 13, 2017

GLA Complex Membantu Stabilkan Hormon Selepas Bersalin

After bersalin Haziq period Fizah jadi tak tentu hala sampaikan ambil masa yang sangat lama. So Fizah decide ambil GLA untuk stabilkan balik hormon dan betulkan balik period yang dah tak menentu.

After 2 bulan consume period dah mula stabil.. Bulan pertama lambat period. Cuak jugak takut pregnant ke sebab GLA ni vitamin kesuburan jugak kan. Bulan kedua dan seterusnya period dah mula okay dan datang on time.

Alhamdulillah semuanya kuasa dari Allah kan. GLA ni hanya membantu memulihkan apa yang tak betul. Bukan setakat untuk kesuburan je tapi banyak khasiat lain antaranya untuk kulit. Sebab dalam GLA ni pun ada Vitamin E jugak..

Selain tu, GLA jugak membantu Fizah untuk pregnant kali kedua. Kalo sebelum ni ambil masa tiga tahun lebih nak tunggu pregnantkan Haziq. Ramai yang mengalami masalah sukar mendapatkan anak kedua kan. Mula-mula dulu memang ada terdetik macam mana kalo nak dapat yang no 2 pun kene tunggu lama. Tapi Alhamdulillah mungkin GLA ni banyak membantu Fizah.

So kalo nak try bole ambil GLA ni. Fizah mencadangkan GLA ni bukan suka-suka tapi Fizah sendiri dah rasa. Fizah sendiri jatuh cinta dengan GLA ni.



Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.