Monday, December 5, 2016

Testimoni : Atasi Demam dengan Nutriferon

Assalamu 'alaikum semua 😊😊😊

Jom baca pengalaman Puan Hanys yang sangat berpuas hati dengan NutriFeron dari Shaklee.


demam

“Kenapa saya minat dengan Shaklee ni? Semuanya sebab saya dah penat asyik DEMAM. Kalau busy sikit je, demam. Kalau balik lambat dari office je DEMAM. Memang seksa la. Lagi lagi tengah BIG PROJECT.
Tanya lah kat Siera, apa yang terbaik. Katanya NUTRIFERON. Senang, masuk je dalam mulut, bilas dengan air! Mulut memang skeptikal takut pahit dan membazir. Takpe, kita cuba. Saya makan 3 kali seminggu.
Dua bulan.. baru perasan, eh dah lama dah tak demam. Kerja 7 hari seminggu pun maintain je sihat. Alhamdulillah! Sibuk dengan wedding ke Sarawak, ke Kedah pun tak demam!
Alhamdulillah. Saya harung tahun 2013 dengan BIG PROJECT CIMB dengan sihat. Sekarang, NUTRIFERON benda wajib ada kat rumah! No more antibiotik dari Klinik!” 
~ Puan Hanys Jehari ~

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.