Friday, December 2, 2016

My Little Hero - Hafiy yang Kuat Makan




Alhamdulillah, anak-anak Fizah memang kuat makan.
Especially Hafiy ni. Sebelum makan berat, memang Fizah akan ajar makan buah dulu.

Actually, Hafiy ni allergic sikit.
Allergic dengan segala produk tenusu, so Fizah kena ambil inisiatif untuk perbanyakkan makanan REAL FOOD bukannya JUNK FOOD.

Anak-anak Fizah memang SANGAT SUKA makan buah.
Orang lain naik pelik kenapa diorang suka sangat makan buah bukan jajan.
Diorang memang tak kenal pun dengan jajan-jajan ni.

Jajan diorang buah-buahan, kismis dan kurma.
Kat rumah pun memang tak pernah ada jajan tu.


Muncung-muncung mulut makan epal

Sambil makan epal layan Baby TV


Saja je nak simpan gambar-gambar ni dalam Blog.
Nanti bila diorang dah besar, dirang boleh tengok balik gambar diorang ni.
Lepas tu, boleh la tunjuk kat generasi diorang. Hihihi



















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.