Sunday, November 20, 2016

Testimoni Alfalfa dan ESP: Kegatalan Pada Alat Sulit Kini Tiada Lagi

Hasil carian imej untuk vaginitis



Assalamualaikum semua.

Jom baca testimonial Puan F yang mengalami kegatalan pada alat sulitnya sebelum ini. Sekarang tiada lagi :)

"Sebelum ni saya ada masalah gatal-gatal kat 'tut'. Kalau time period, lagi la, gatal sangat-sangat. Kadang-kadang sampai tak boleh tido.

Mase pregnant pun kena, sampai kena masuk ubat kt 'tut'. Sapu cream gynae beri dan makan ubat tahan gatal. Then, masa dalam pantang try mkn Alfalfa dan ESP sebab darah keluar lame kan. So memang tak sanggup nak tahan gatal kat situ.

Alhamdulillah, sejak consume Alfalfa n ESP, mmg hilang terus gatal2 tu. Sekarang ni, kalau period pun, dah tak risau nak tahan gatal yang tahap dewa kat 'tut' tu. Suke...suke...

Thank you Shaklee!"




..


Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


019 659 1541 (Fizah) 
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Besereah, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...