Sunday, November 20, 2016

Testimoni : Kegatalan Pada Alat Sulit Kini Tiada Lagi

Hasil carian imej untuk vaginitis

"Sebelum ni saya ada masalah gatal-gatal kat 'tut'. Kalau time period, lagi la, gatal sangat-sangat. Kadang-kadang sampai tak boleh tido.

Mase pregnant pun kena, sampai kena masuk ubat kt 'tut'. Sapu cream gynae beri dan makan ubat tahan gatal. Then, masa dalam pantang try mkn Alfalfa dan ESP sebab darah keluar lame kan. So memang tak sanggup nak tahan gatal kat situ.

Alhamdulillah, sejak consume Alfalfa n ESP, mmg hilang terus gatal2 tu. Sekarang ni, kalau period pun, dah tak risau nak tahan gatal yang tahap dewa kat 'tut' tu. Suke...suke...
Thank you Shaklee!"
Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.