Saturday, October 29, 2016

Testimoni OsteMatrix Untuk Masalah Sakit Urat





#ShakleeEffect

Ini kisah suami Fizah.

2 hari lepas, suami Fizah sakit-sakit badan dan terkejut urat. Terkejut urat sebab nak start mesin rumput.

Nak dijadikan cerita, malam tu memang dia seram sejuk nak demam. Fizah suruh minum NutriFeron dan juga telan OsteMatrix. Alhamdulillah esok nya boleh bangun pergi kerja macam biasa.

Semalam, dia pun buka cerita. Dia cakap OsteMatrix tu memang POWER sebab pagi bangun nak pergi kerja, sakit badan memang HILANG SEPENUHNYA. Kalau still sakit lagi, mungkin dah pergi klinik ambil MC.

Rupa-rupanya dia ambil OsteMatrix 8 biji hari tu.
4 biji ambil waktu siang, 4 biji lagi ambil waktu malam sebelum tidur. Fizah ingatkan dia ambil 4 biji je.

Suami sendiri dah rasa KEHEBATAN OsteMatrix. Dia sendiri buka mulut cakap OsteMatrix BEST. Fizah nak cakap apa lagi. Senyum je lahhhh 😉😉

OsteMatrix memang

..

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


019 659 1541 (Fizah) 
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Besereah, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...