Friday, October 28, 2016

Testimoni : Omega Guard Untuk Anak Tak Sihat


1. Anak sulung saya start dari umur 8 bulan kerap tak sihat. Bila tak sihat selsema batuk, mesti kena ambik nebulizer. 
2. Saya baca OmegaGuard ada EPA dan DHA perlu. Baik untuk tingaktkan imun anak. Saya bagi sebiji setiap hari. 
3. Satu botol pertama memang terus nampak kesan dia. Dia jarang dah tak sihat. Dan kalau batuk tu dah tak perlu neb.
4. Mak bapak mesti bagi dekat anak anak. Bukan bila tak sihat je baru nak bagi, tapi time sihat ni lagi kena bagi sebagai prevention.

~ Widad Zakaria ~


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.