Sunday, April 10, 2016

PELUANG DALAM SHAKLEE


Siapa yang tak ingin untuk  menjadi boss.

Takde manusia dalam dunia ni yang suka bekerja di bawah arahan orang lain selama-lama nya.


Walaupun Fizah hanya seorang Housewife tetapi Fizah pun ada pengalaman bekerja di bawah arahan orang lain.

Memang tak best sangat.

Lagi-lagi kalau dapat boss yang dia rasa dia je yang betul.




Walaupun hanya seorang Housewife Fizah juga ingin memiliki pendapatan sendiri.

Alhamdulillah Fizah dipertemukan dengan Shaklee.






Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi


Antara syarat untuk menjalankannya adalah ❤️sayang kesihatan 

❤️sayang keluarga 


Kenapa Shaklee biznes terbaik?

1. Shaklee ni konsepnya distributorship

dengan erti kata lain takde stokis


2. Medium Biz Shaklee adalah 100% online dan 100% offline


Maksudnya.. kita yg choose cara marketing..100% terpulang pada kita nak online ke offline ke.. kita decide.. Bisnes yg flexible & independent.


3. Shaklee dah masuk 60 tahun dan never failed bayar Bonus SIDnye...Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya 


4. Shaklee kekal lama sebab Shaklee mementingkan kualiti dengan hanya memastikan produknya

Sentiasa Mesra Alam

Sentiasa Selamat

Sentiasa Berkesan


5. Ada lagi... memang sangat banyak peluangnya.

Hubungi Fizah untuk konsultansi penuh 


Fizah sendiri akan assist uoll 



Fizah Abd Halim

019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...