Saturday, August 29, 2015

Aidijuma New Release

Bismillah..

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Hari ni lambat sikit dapat ngadap laptop ni.
Dah bangun awal tiba2 Abang Haziq lak bangun.
Lepas tidurkan Haziq, baby Hafiy lak bangun nak menyusu.
So, kena lah tidurkan baby Hafiy lak.

Hari ni nak mencandat tudung lagi.
Awal2 pagi tadi Encik Suami dah pergi ambil nombor.
Setiap kali nak keluar design baru mesti macam ni la ragamnya.
Kalau tak pergi ambil nombor awal2 alamatnya melepas la design yang hot-hot ni.

So, nak tak nak terpaksa lah merajinkan diri untuk beratur menunggu giliran.
Actually bagus juga dia buat sistem macam ni.
Bagi peluang pada semua untuk merasa keluaran yang hot ni.

Okay, sampai sini dulu.
Encik Suami pun dah sampai dah ni.
Nak buat breakfast jap.
Perut pun dah berbunyi2 kelaparan ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...