Tuesday, March 3, 2015

Testimoni : Ikhtiar Hamil dengan Set Kesuburan Shaklee

" Sharing testimoni diri sendiri 😊.
Saya dan suami mengamalkan supplement shaklee sebagai usaha kami untuk mendapatkan anak kedua (sebenarnya dah lama berusaha cuma rezeki belum ada sebab tu kami pilih untuk cuba Shaklee). Saya start dengan GLA & Alfalfa secara konsisten ikut apa yang diadvise oleh yang menjual. Husband pulak mula2 ambik CoQ. Dia memang suka sangat ngan CoQ ni 😊
Lepas sebulan saya ambik jugak B-Complex & ESP. B-Complex ni bagus sebab dah siap2 ada folic asid. Folic asid perlu untuk sesape je yang merancang untuk pregnant sebab ia umpama baja untuk suburkan rahim kita. Ni bos saya yang ajar. Hehe tq bos!
Husband ambik jugak Vita E & Zinc dan turut berkongsi ESP. Actually ambik ESP ni buat badan rasa bertenaga & protein ni membentuk sel sel baru dalam badan kita.
Ok after 3 bulan berusaha akhirnya kami menerima berita gembira. Alhamdulillah. Happy sangat sangat. Now dah 13 weeks. Semoga semuanya selamat.
Thank You Allah! "
~ Puan Najwa ~
Okay, kita tengok balik apa yang Puan Najwa dan suami beliau consume.

Puan Najwa :
  • GLA
  • Alfalfa Complex
  • B - Complex
  • ESP
Suami Puan Najwa :
  • CoQ
  • Vitamin E
  • Zinc Complex
  • ESP
Sekiranya anda sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat apa kata cuba Set Kesuburan Shaklee ni. Tidak semestinya anda perlu beli semua yang tersenarai di atas. Fizah akan cadangkan ikut keperluan dan bajet anda. Beli sikit lepas tu baru tambah produk lain 😊

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.