Tuesday, March 3, 2015

[ TESTIMONI ] - SET KESUBURAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ni Fizah nak share testimoni Set Kesuburan Shaklee. Testimoni ni daripada Puan Najwa yang mengamalkan Vitamin Shaklee untuk mendapatkan anak kedua. Jom kita tengok apa kata Puan Najwa ni.


" Sharing testimoni diri sendiri smile emoticon.

Saya dan suami mengamalkan supplement shaklee sebagai usaha kami untuk mendapatkan anak kedua (sebenarnya dah lama berusaha cuma rezeki belum ada sebab tu kami pilih untuk cuba shaklee)..saya start dengan GLA & Alfalfa secara konsisten ikut apa yang diadvise oleh yang menjual..husband pulak mula2 ambik CoQ..dia memang suka sangat ngan CoQ ni smile emoticon

Lepas sebulan saya ambik jugak B-Complex & ESP..B-Complex ni bagus sebab dah siap2 ada folic asid..folic asid perlu untuk sesape je yang merancang untuk pregnant sebab ia umpama baja untuk suburkan rahim kita..ni bos saya yang ajar..hehe tq bos!

Husband ambik jugak Vita E & Zinc dan turut berkongsi ESP..actually ambik ESP ni buat badan rasa bertenaga & protein ni membentuk sel sel baru dalam badan kita..

Ok after 3 bulan berusaha akhirnya kami menerima berita gembira..Alhamdulillah..happy sangat sangat..now dah 13weeks..semoga semuanya selamat..Thank You Allah! "
- Puan Najwa


Okay, kita tengok balik apa yang Puan Najwa dan suami beliau consume.

Puan Najwa :
  • GLA
  • Alfalfa Complex
  • B - Complex
  • ESP

Suami Puan Najwa :
  • CoQ
  • Vitamin E
  • Zinc Complex
  • ESP

Sekiranya anda sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat apa kata CUBA Set Kesuburan Shaklee ni. Tidak semestinya anda perlu beli semua yang tersenarai di atas. Saya akan cadangkan ikut keperluan dan bajet anda. Beli sikit lepas tu baru tambah produk lain :)



Info & Order: 

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...