Thursday, March 26, 2015

Testimoni : Meal Shakes Membantu Meningkatkan Selera Makan Anak

Alhamdulillah sejak konsisten bagi Haziq Meal Shakes, Haziq dah semakin selera makan nasi.
Sejak akhir-akhir ni tak tahu kenapa Haziq macam kurang minat makan nasi.
Dia minat makan benda yang bukan2 macam koko crunch, honey star, biscuit & coklat.

Tambahan pulak sejak dia demam hari tu memang nampak la yang Haziq ni semakin kurus.
Macam budak tak cukup zat je tengok.
So, kami suami isteri decide nak bagi dia Meal Shakes.

So, sejak hari Ahad hari tu memang konsisten bagi dia 1 sudu besar sehari.
Bagi masa breakfast sekali and then malam sekali.


Hari ni baru nampak perubahan yang paling ketara.
Dia sendiri yang mintak nak makan nasi.
Lepas tu duduk memang rapat la ngan Mama.
Nampak macam Mama nak habis kan nasi tu.
Lepas telan dia sendiri bukak mulut mintak suapkan nasi.

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Semoga Haziq membesar dengan lebih sihat & kuat !!

Anda menghadapi masalah yang sama ?
Apa kata anda CUBA dengan Meal Shakes ni.
In Shaa Allah berkesan dan dapat membantu anda.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.