Thursday, March 26, 2015

[ TESTIMONI MEAL SHAKES ]


Alhamdulillah sejak konsisten bagi Haziq Meal Shakes, Haziq dah semakin selera makan nasi.
Sejak akhir2 ni tak tahu kenapa Haziq macam kurang minat makan nasi.
Dia minat makan benda yang bukan2 macam koko crunch, honey star, biscuit & coklat.
.
.
Tambahan pulak sejak dia demam hari tu memang nampak la yang Haziq ni semakin kurus.
Macam budak tak cukup zat je tengok.
So, kami suami isteri decide nak bagi dia Meal Shakes.
.
.
So, sejak hari Ahad hari tu memang konsisten bagi dia 1 sudu besar sehari.
Bagi masa breakfast sekali and then malam sekali.




Hari ni baru nampak perubahan yang paling ketara.
Dia sendiri yang mintak nak makan nasi.
Lepas tu duduk memang rapat la ngan Mama.
Nampak macam Mama nak habis kan nasi tu.
Lepas telan dia sendiri bukak mulut mintak suapkan nasi.
.
.
Alhamdulillah..
Alhamdulillah..
Alhamdulillah..
.
.
Semoga Haziq membesar dengan lebih sihat & kuat !!
.
Anda menghadapi masalah yang sama ?
Apa kata anda CUBA dengan Meal Shakes ni.
In Shaa Allah berkesan dan dapat membantu anda.


Info & Order: 

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...