Thursday, March 26, 2015

Terpaksa Stop Ambil ESP Sebab..

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera.
Sihat ke semua ?

Kalau sebelum ni Fizah share KEBAIKAN ESP apa kata kali ni Fizah share lain sikit dari biasa.

Puan Fatin ni terpaksa stop ambil ESP sebab side effect yang agak teruk.
Kenapa tu agaknya.

Jom kita sama-sama tengok apa kata beliau.
" Saya terpaksa berhenti mengambil ESP sebab ESP bagi side effect yang sangat........erm..tak tahu nak cakap.

Di kala saya perlu reduce kuantiti susu badan, ESP pergi tambahkan lagi susu badan saya sampai bengkak.

Jadi, saya terpaksa berhenti ambil ESP sehingga sekarang.

Effect lain adalah membuatkan saya berjaya berpuasa walaupun sedang menyusukan anak. Tak menggigil dan lapar pun.

Ish saya tak sukalah ESP! "

Di kala saya perlu reduce kuantiti susu badan, ESP pergi tambahkan lagi susu badan saya sampai bengkak.
Jadi, saya terpaksa berhenti ambil ESP sehingga sekarang.
Effect lain adalah membuatkan saya berjaya berpuasa walaupun sedang menyusukan anak. Tak menggigil dan lapar pun.
Ish saya tak sukalah ESP! "
~ Puan Fatin ~

Aduhhhh ingatkan kenapa la sampai nak kena stop ambik ESP.' BAHAYA ' jugak ESP ni rupanya.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.