Thursday, March 26, 2015

Terpaksa Stop Ambil ESP


Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera.
Sihat ke semua ?

Kalau sebelum ni Fizah share KEBAIKAN ESP apa kata kali ni Fizah share lain sikit dari biasa.

Puan Fatin ni terpaksa stop ambil ESP sebab side effect yang agak teruk.
Kenapa tu agaknya ya ?

Jom kita sama-sama tengok apa kata beliau.


" Saya terpaksa berhenti mengambil ESP sebab ESP bagi side effect yang sangat........erm..tak tahu nak cakap.

Di kala saya perlu reduce kuantiti susu badan, ESP pergi tambahkan lagi susu badan saya sampai bengkak.

Jadi, saya terpaksa berhenti ambil ESP sehingga sekarang.

Effect lain adalah membuatkan saya berjaya berpuasa walaupun sedang menyusukan anak. Tak menggigil dan lapar pun.

Ish saya tak sukalah ESP! "



- Puan Fatin -


No automatic alt text available.


Aduhhhh ingatkan kenapa la sampai nak kena stop ambik ESP.' BAHAYA ' jugak ESP ni rupanya.

Siapa yang dah ambil ESP pasti tahu apa Fizah cuba sampaikan ni.


..


Untuk Info & Order 😊


019 659 1541 (Fizah) 
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Besereah, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...