Wednesday, March 25, 2015

[ TESTIMONI ESP ] - Kulit gelap menjadi lebih cerah


" ESP VS KULIT KUSAM + KELABU ASAP "




" Ni sharing ke-3 untuk ESP...hihi

No make up...no edit gambar...no 360 ke apa..sume xde..original..hihi

Sebelah gambar saya dengan nanny shaklee saya Siti Sarah Zakaria masa MASCEL Master Nurlaila...seingatnya hujung tahun 2013... sebelah tu gambar dengan ganny saya Mashitah Mamat feb 2015 di kelas leader faizland...

Penangan konsisten ESP...biasa keje engineer xkan lepas dok bawah matahari...tapi la ni xtakut sangat la..hihi...

Dlu segan nak seiring dan sejalan ngan husband...sbb kulit sgt gelap dan berminyak...sekarang...kemana sahaja i follow... wink emoticon

Nampak keyakinan diri ada untuk berada dikhalayak ramai... "



- Puan Nor Rasidah -
.
.
Haa, teringin memiliki kulit lebih cerah dan tak berminyak ?
CUBA lah ESP.
Anda pasti teruja dan JATUH CINTA tergolek-golek dengan ESP ni tau.
Promotion sah sehingga 28 Mac ini sahaja !



Info & Order:

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...