Thursday, March 26, 2015

[ TESTIMONI ESP ] - Ketiak Hitam Hilang.


Kali ni nak share Testimoni lain dari yang lain.
Testimoni kali ni memang rare la.
Selalu kita jumpa testimoni ESP mesti berkaitan susu, masalah jerawat, resdung , gastrik dan macam-macam lagi kan.
So, kali ni nak share testimoni berkaitan dengan ketiak pulak.
Hihihi
Jemput baca ya semua.
.
.


" Since Master Cery buat sharing post ni, sy masih terfikir lg samada nak ke tak nak share..smpailah hari ni last day, I decided that I need to share..so other people who have the same problem will be benefited from it. Sebabnya masalah sy ni mmg agak memalukan .. sape yg nak share testimoni ni please ek..TLG HIDE NAMA N PHOTO SY K..takut org yg baca nanti kenal..😕

Ok masalah sy sejak dulu ialah gelap di celah ketiak, peha dan lutut. Mmg gelap sampaikan dulu2 rasa risau nak kawin:P. Sebut je apa krim / scrub / masker mandian semua dah cuba rasanya. Tapi x terjejas pun. Masa nak bersalin mmg paling nightmare..malu kat doktor weh!!

Sy makan ESP sebnaranya bukan sebab masalah ni, malah tak pernah terfikir pun. Tapi selepas sy konsisten makan selama 2 bulan, tiba2 sy perasan ketiak, celah peha n lutut sy dah cerah!! Taklah putih melepak licin tp jauh lebih cerah dari biasa..ye lah baru 2 bulan pun konsisten. Sblm ni makan jugak tapi sy main selang seli ikut suka aje. Kebaikan lain memang banyak tp yang ni mmg saya sgt2 teruja. Akhirnya masalah besar kulit saya dah berhasil! Sy cadang nak tambahkan lg dengan scrub di luar so that proses nya makin cepat. Yelah..kulit mati tu diganti sel baru kesan dari protein dari ESP..kemuadian dari luar blh sental buang sel2 tu guna scrub.💕


Gambar hiasan aje ye..takkan nak snap gambar ketiak hitam kan..hilang selera ko! Ni gambar sasaran tahun 2015..KETIAK PUTIH MELEPAK..😀"
- Puan S -
.
.
Haaa, memang rare kan.
Hanya dengan ESP masalah ketiak hitam hilang.
Jika anda menghadapi masalah yang sama, boleh roger2 saya.

Promosi ESP hanya tinggal 3 hari saja lagi !


Info & Order: 

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...