Tuesday, March 24, 2015

Kisah Percintaan dengan ESP - 1

" Saya lak first time try ESP ni masa pregnant ke 3 ni. Masa kandungan dalam 6 weeks macam tu. Saya mai pedih ulu hati, heart burn. Ya Allah sakit tak dapat nak cerita kat orang.
Masuk makanan pedih. Masuk air pun pedih. Kalau termakan makanan pedas or bersantan lagilah pedih. Bila dah pedih, keluar ballik makanan. YA Allah lagilah sakit kalau keluar balik.
Bila pergi check doctor, doctor bagitau sebab saya ada gastrik. Pedih ni tak kan hilang sampailah saya bersalin. YA ALLAH rasa nk pitam pun ya. Lama lagi tu nak bersalin. Tak sanggup nak hadapi hari2 berikutnya.
Last nya terdetik nak cuba ESP. Bila duk amal kan sehari dua tu tak nampak kesan tapi tetap gak minum. Sebelum makan tu ambik ESP dulu. Dalam 2 minggu tu baru perasan.
Dah tak pedih. Makan apa pun tak pedih dah perut ni.. Happy bukan main. Siapa tak happy. Sepatutnya kena tahan sampai 8 bulan, dah jadi singkat. Rasa sakit dalam 2 minggu ja. Sampai bersalin dah tak rasa heart burn tu. Syukur kan.
Dapat lagi bonus. Semua orang duk puji. Kulit ko cantiklah. Tak de dah yer JERAGAT kat muka ko tu. Huhuhu."

~ Puan Siti Natrah ~


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.