Wednesday, December 3, 2014

Testimoni : HB Maintain dengan Set Kehamilan Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Hari ni Fizah nak share lagi Testimoni Set Kehamilan Shaklee dari Puan Ummu Ainan.

"Last month check up HB saya 13.. Saya ambil Vita-Lea 2 biji B-Complex 2 biji sebab tandem nursing..

2 hari lepas checkup lagi kali ni saya ambil Vita-Lea sebiji je.. B-Complex pun 1 biji.. HB maintain lagi 12.8.

Alhamdulillah syukur.."
P/S: setiap kali preggy muka saya teruk penuh jerawat, tapi kali ni jerawat ada tapi malu-malu nak keluar.. Sekarang tinggal rashes halus-halus je dan tak tinggal dah ESP.

Antara vitamin yang Puan Ummu Ainan amalkan ialah :

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.