Thursday, December 11, 2014

[ TESTIMONI ] - SET KECANTIKAN KULIT & OMEGA GUARD

Bismillah..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kali ni Fizah nak share testimoni seorang pengguna Shaklee yang menggunakan Set Kecantikan Kulit dan juga Omeg Guard.

Set Kecantikan Kulit ni terdiri daripada B-Complex, Vitamin C dan juga Vitamin E. Jom kita baca sendiri pengalaman pengguna Set Kecantikan Kulit ni.




" Salam semua

Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't?

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more

Gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices."

Alhamdulillah kan after 2 minggu konsisten vitamin kecantikan kulit dah nampak kesan.. Nak tengok dan baca pengalaman orang lain je ke? Tak nak CUBA sendiri ke ? 

Sementara PROMO ni jom cepat-cepat grab Vitamin Kecantikan Kulit ni jom !


Untuk Info & Order: 

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...