Thursday, December 11, 2014

[ TESTIMONI BASIC H & HERBAL BLEND CREAM ]

Bismillah..

Assalamualaikum..

Kali ni nak share testimoni sendiri. Baru je berlaku sekejap tadi.


Kalau nak tahu ni lah Baby Shaklee Fizah Muhammad Hafiy Haiman. Nampak tak merah2 kat muka baby Hafiy tu. Actually bukan kat muka sahaja tapi kat telinga pun ada. Tak tahu kena gigit ke apa. Cuak sangat !

Pergi dapur ambil Basic H campur dengan air suam terus lap2 kat muka & telinga. Lepas dah lap tu ambil krim herbal blend sapu kat bahagian yang merah2..

Alhamdulillah tak sampai sejam merah2 tadi hilang. Terus licin macam tak kena apa2 pun.

Gambar sebelum tu dia tengah merengek2 sambil menggaru2. Gambar selepas nya ceria je kan. Nasib baik ada penyelamat !

**kecik2 dah jadi duta Shaklee..hihi


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
Quantity : 113 gram
Retail Price : RM 27.50

Basic H2™
Quantity : 473 ml
Retail Price : RM 46.00




Untuk Info & Order: 

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...