Thursday, December 11, 2014

Testimoni : Krim Herbal Blend & Basic H Membantu Hilangkan Masalah Gatal-gatal

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kali ni Fizah nak share testimoni sendiri.
Baru je berlaku sekejap tadi.


Kalau nak tahu ni lah Baby Shaklee Fizah Muhammad Hafiy Haiman. Nampak tak merah2 kat muka baby Hafiy tu. Actually bukan kat muka sahaja tapi kat telinga pun ada. Tak tahu kena gigit ke apa. Cuak sangat!

Pergi dapur ambil Basic H campur dengan air suam terus lap kat muka & telinga. Lepas dah lap tu ambil Krim Herbal Blend sapu kat bahagian yang merah-merah tu.

Alhamdulillah tak sampai sejam merah-merah tadi hilang. Terus licin macam tak kena apa-apa pun.

Gambar sebelum tu dia tengah merengek2 sambil menggaru2. Gambar selepas nya ceria je kan. Nasib baik ada penyelamat!

**kecik2 dah jadi duta Shaklee. Hihihi


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.