Thursday, November 27, 2014

Testimoni : Kisah Vitamin E dan Suamiku

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Kali ni Fizah nak share pengalaman suami Fizah sendiri after consume Vitamin E.

Siapa tahu apa itu Vitamin E ? Vitamin E atau lebih sinonim dengan Vitamin Cinta.

Asalnya Vitamin E ni suami yang makan dulu. Fizah belikan untuk suami sebab baik untuk KESIHATAN LELAKI.

Selang 2 bulan macam tu dia sendiri buka mulut cakap

" Perasan tak muka abang macam licin je la. Sebab apa eh? Sebab makan Vitamin E ke ? "

Fizah senyum je sambil mengiyakan. Actually dah lama perasan muka suami dah lain. Saja diam tak nak cakap apa-apa biar dia sendiri yang perasan.

Selain daripada licin, Fizah perasan kulit muka suami makin CERAH & TAK KUSAM lagi. Sekali tengok macam makin handsome pulak banding dulu. Cewahhh.

Fizah pun baru bulan lepas ambil Vitamin Cinta ni gara-gara tak tahan tengok suami nampak macam makin MUDA pulak sekarang. Takkan suami je nak nampak muda kan. Isteri pun kena la sama-sama nampak muda juga. Hihihi

Belikan untuk kesihatan suami je tapi tak sangka dapat macam-macam bonus pulak. Fizah pun dah semakin jatuh cinta dengan Vitamin Cinta ni.

Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.