Wednesday, November 12, 2014

[ TESTIMONI ] - Kulit Cerah secara Semulajadi

Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Entry kali ni Fizah nak share lagi testimoni dari rakan Shaklee Fizah. Nama rakan Fizah ni Wanie.

Jom kita baca apa kata Wanie ni after consume Shaklee !





[Kisah Shaklee Effect saya : Cerah secara semulajadi]

Malu sebenarnya nak post pic sendiri..
Sebenarnya nak tunjuk kaler tangan dah sama ngan kaler muka lps tukar skincare shaklee..

Sebelum ni guna skincare lain..warna mmg kontra..selalu sorok tangan..haha.

Sekarang tak sorok dah..dah guna ingredient natural..hasilnya pun natural gak kan..i likeeee.

Baru 2 bulan guna 1 set lengkap nutriwhite.

Nak tau apa perbezaan yang saya rasa??
✔rasa lembut n fres sgt bila lepas cuci muka
✔takde pedih2 mcm dulu
✔takde merah2 macam dulu
✔tak gelupas atau nipiskan kulit muka
✔dah dapat warna kulit yg natural

Rasa natural sgt2.Cerah secara semulajadi.I like this shaklee effect!!


Okay bila baca story Wani ni actually fizah teringat pulak iklan TERLAJAK LARIS tu.. 

" Eeee macam Dayang Senandung, muka aje putih tapi tangan hitam ! " hihi..

Jadi, apa tunggu lagi ! takkan nak tengok je kan ! Tak nak CUBA ??


Untuk Info & Order:

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com

SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...