Friday, November 7, 2014

[ TESTIMONI ] - Kulit Cerah Berseri Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Jumaat Fizah ucapkan pada semua..

Kali ni Fizah nak share satu testimoni dari sideline Fizah sendiri. Nama sideline Fizah ni Rose Kamal. Jom tengok gambar yang Rose kamal ni share. 




Haa sekali tengok ingatkan bukan orang yang sama kan. Tapi sebenarnya ini memang orang yang sama tau. Jom kita baca apa yang Rose Kamal cakap after amalkan Shaklee secara konsisten.


Bismillah,

[Dulu dayang senandung, sekarang......]

Pic SEBELUM pada tahun 2010,
Umur Rose masa ni 25 tahun,
Muka gelap, berminyak
dan bulat sikit


Bermekap bagai, siap ngan contact lense sbb nak ambil pic passport.
Tapi macam kurang comeh kan?
Benci kalau nk amek pic passport/IC.

-------------------------

Pic SELEPAS pada tahun 2014 (current)
Masa ni tgh berniaga, nmpak tempat ambil pic passport, tgh2 panas tu, rasa macam comot tai pergilah jugak ambil pic,

Tanpa mekap
Tudung pasar je pong tapi macam comeh lebih skit dari pic yang SEBELUM kan?

Nilaila sendiri apa BEZAnya, before and after :).

This is my ‪#‎shakleeeffect‬
Sebab itu kalau orang tanya, macam mana nak maintain, nak kulit gitu gini.

This is my answer. Shaklee memang terbukti berkesan.

Kan?



Okay itu apa yang Rose Kamal cakap after dia amalkan Shaklee..

Apa tunggu lagi?? Nak tengok dan baca testimoni orang aje ke? Tak teringin nak cerah, cantik dan berseri macam Rose Kamal tanpa mekap?



Untuk Info & Order:

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com

SMS/Whatsapp: 019 659 1541




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...