Friday, November 7, 2014

Testimoni : Kulit Cerah Berseri Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.

Kali ni Fizah nak share satu testimoni dari sideline Fizah. Nama sideline Fizah ni Rose Kamal. Jom tengok gambar yang Rose kamal ni share. 


Haa sekali tengok ingatkan bukan orang yang sama kan. Tapi sebenarnya ini memang orang yang sama tau. Jom kita baca apa yang Rose Kamal cakap after amalkan Shaklee secara konsisten.

Bismillah,
[Dulu dayang senandung, sekarang......]
Picture SEBELUM pada tahun 2010,Umur Rose masa ni 25 tahun,Muka gelap, berminyakdan bulat sikit

Bermekap bagai, siap ngan contact lense sebab nak ambil pic passport.
Tapi macam kurang comeh kan?
Benci kalau nak amek pic passport/IC.
-------------------------
Picture SELEPAS pada tahun 2014 (current)Masa ni tengah berniaga, nampak tempat ambil picture passport, tengah-tengah panas tu, rasa macam comot tapi pergilah jugak ambil picture,
Tanpa mekap
Tudung pasar je pong tapi macam comeh lebih sikit dari picture yang SEBELUM kan?
Nilailah sendiri apa BEZAnya, before and after :)
This is my ‪#‎shakleeeffect‬Sebab itu kalau orang tanya, macam mana nak maintain, nak kulit gitu gini.
This is my answer. Shaklee memang terbukti berkesan.
Kan?

Okay itu apa yang Rose Kamal cakap after dia amalkan Shaklee.

Apa tunggu lagi?? Nak tengok dan baca testimoni orang aje ke? Tak teringin nak cerah, cantik dan berseri macam Rose Kamal tanpa mekap?


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.