Monday, November 3, 2014

[ PROMO NOV 2014 ] - OMEGA GUARD

Assalamualaikum dan dalam sejahtera semua..

Walaupun hari ni dah masuk 3 November, rasanya masih belum terlambat untuk Fizah cerita tentang Promo untuk bulan November ni.

Kalau bulan lepas bulan ESP & Meal Shakes, bulan ni merupakan bulan Omega Guard pula ya. Yang paling bestnya bukan satu promo tapi dua tau. Apa yang dua tu? hihi

  • Buy 6 Free 1
  • Twin Pack - Buy 2 Get 5% Off




Okay mungkin ada yang tak faham kan.. Ni details dia ya..
  1. 1 Botol RM 136
  2. 2 botol RM 258.40 ( Jimat RM 13.60 )
  3. 6 botol free 1 botol RM 816 ( Jimat RM 136 )

Berbaloi-baloi kan promo untuk bulan ni. Kalau korang nak beli 1 botol pun boleh, nak beli 2 pun boleh, nak beli 6 terus pun boleh. Kalau beli 6 free sebotol tau.

Yang paling best bila beli 1 set ( Buy 6 Free 1 ) ni korang dapat FREE MEMBERSHIP tau ! Dekat situ dah jimat lagi RM 65. Bulan Disember nanti dapat balik cash back bonus RM 32.55 !

So, cuba kira balik berapa TOTAL KESELURUHAN yang korang dah JIMAT tu ?

RM 136 + RM 65 + RM 32.55 = RM 233.55

Banyak tuuu !!! So, jangan lepaskan peluang yang datang ni ya. Bagi yang belum mencuba produk Omega Guard ni boleh lah cuba. Sekali dah cuba pasti anda akan JATUH CINTA !!


Untuk Info & Order: 

Norhafizah Abd Halim
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID - 881731
Email: purplepipery@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 019 659 1541

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...