Saturday, November 1, 2014

Promosi November 2014

Assalamualaikum dan dalam sejahtera.

Walaupun hari ni dah masuk 3 November, rasanya masih belum terlambat untuk Fizah cerita tentang Promo untuk bulan November ni.

Kalau bulan lepas bulan ESP & Meal Shakes, bulan ni merupakan bulan Omega Guard pula. Yang paling bestnya bukan satu promo tapi dua tau. Apa yang dua tu? hihi
  • Buy 6 Free 1
  • Twin Pack - Buy 2 Get 5% Off


Okay mungkin ada yang tak faham kan. Ni details dia ya.
  1. 1 Botol RM 136
  2. 2 botol RM 258.40 ( Jimat RM 13.60 )
  3. 6 botol free 1 botol RM 816 ( Jimat RM 136 )
Berbaloi-baloi kan promo untuk bulan ni. Kalau korang nak beli 1 botol pun boleh, nak beli 2 pun boleh, nak beli 6 terus pun boleh. Kalau beli 6 free sebotol tau.

Yang paling best bila beli 1 set ( Buy 6 Free 1 ) ni korang dapat FREE MEMBERSHIP tau ! Dekat situ dah jimat lagi RM 65. Bulan Disember nanti dapat balik cash back bonus RM 32.55 !

So, cuba kira balik berapa TOTAL KESELURUHAN yang korang dah JIMAT tu ?

RM 136 + RM 65 + RM 32.55 = RM 233.55

Banyak tuuu !!! So, jangan lepaskan peluang yang datang ni ya. Bagi yang belum mencuba produk Omega Guard ni boleh lah cuba. Sekali dah cuba pasti anda akan JATUH CINTA !!


Terima kasih kerana anda sudi membaca :)

Hubungi kami:
019 659 1541 (Fizah)

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.