Friday, September 26, 2014

Our Little Hero - Muhammad Hafiy Haiman

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.

Actually hari ni tak de idea nak update apa. So Fizah nak share la gambar-gambar baby Hafiy masa kat hospital haritu. Kiranya gambar fresh lepas keluar ke dunia. Hihi

Ni ayie baby Hafiy

Rambut tersangat lebat

Sepet tak mata saya? hihi..





Sangat tembam..
Actually gambar ni dari kamera ayie baby Hafiy. Masa ni kitorang tengah tunggu nurse panggil nak discharge. Kalau nak tahu, baby Hafiy merupakan baby pertama yang lahir pada 6 July 2014 di Hospital Colombia Asia, Seremban 2.

Rasa macam baru sangat melahirkan permata hati kami yang kedua ni. Rindu pulak rasa nak pregnant dan nak bersalin tu. Hihi. Lepas ni In Syaa Allah Fizah akan story pengalaman melahirkan baby yang kedua ni.

Okay semua. Terima kasih kerana sudi membaca.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.