Friday, September 26, 2014

[ OUR LITTLE HERO ] - Muhammad Hafiy Haiman

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. :)

Actually hari ni tak de idea nak update blog.. So kali ni Fizah nak share la gambar-gambar baby Hafiy masa kat hospital haritu.. Kiranya gambar fresh lepas keluar ke dunia ni.. hihi

Ni ayie baby Hafiy

Rambut tersangat lebat

Sepet tak mata saya? hihi..





Sangat tembam..

Actually gambar ni dari kamera ayie baby Hafiy.. Masa ni kitorang tengah tunggu nurse panggil nak discharge.. Kalo nak tahu, baby Hafiy merupakan baby pertama yang lahir pada 6 July 2014 di Hospital Colombia Asia, Seremban 2..

Rasa macam baru sangat melahirkan permata hati kami yang kedua ni.. Rindu pulak rasa nak pregnant dan nak bersalin tu..hihi.. Lepas ni In Syaa Allah Fizah akan story pengalaman melahirkan baby yang kedua ni..

Okay semua.. Semoga kita dipertemukan lagi nanti..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...