Thursday, September 4, 2014

Himpunan Testimoni Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Sedar tak sedar hari ni da masuk hari ke 60 Fizah berpantang. Syukur Alhamdulillah diberikan kesihatan dan baby Hafiy pun dah semakin kuat dan cergas nampak gayanya.

Hari ni juga merupakan hari ke empat promo Shaklee Collgen Powder ya.

Okay kali ni Fizah nak share la beberapa testimoni berjaya daripada pengguna Shaklee Collagen Powder ni.. Selamat mencuci mata semua :) Jom kita tengok gambar2 sebelum dan selepas pengguna Shaklee Collagen Powder ni : (Anda boleh juga membuat carian di google, banyak lagi yang akan anda perolehi =)

TESTIMONI 1

  


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4


TESTIMONI 5


TESTIMONI 6


Okay, dah puas mencuci mata. Tak perlu lah Fizah nak tulis panjang lebar kan. Biar gambar berbicara. Tak terbakor ke rasa bila dah tengok gambar-gambar pengguna Shaklee Collagen Powder ni. 

Nak beli Shaklee Collagen Powder dengan harga PROMO? Jangan segan-segan roger Fizah tau !

Terima kasih kerana sudi membaca :)

Hubungi kami :
019 659 1541 ( Fizah )

Page FB : Kedai Vitamin Kuantan

Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Balok, Kuantan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.